Nederlandse Crypto Exchange Blockport Is Live

Van Thomas

Eind afgelopen jaar nam ook in Nederland de gekt rondom cryptocurrencies toe. Terwijl de Bitcoin richting de 20 duizend dollar ging leek het alsof iedereen ineens into crypto’s was. Nu de markt de afgelopen maanden iets is afgenomen zien we dat alles weer een stuk rustiger verloopt.

Toch is de vraag naar cryptomunten niet afgenomen. Velen zien dit als de ideale gelegenheid om tegen een lage prijs Bitcoin, Ethers en Litecoin in te slaan.

Sinds deze maand is dat ook mogelijk om bij de Nederlandse exchange Blockport te doen. Begin dit jaar maakte Blockport flink naam door in minder dan twee minuten tijd voor meer dan dan 13 miljoen euro op te halen met hun ICO.

Na vele maanden werk is het platform nu live en kunnen Europese gebruikers de vijf grote crypto’s inkopen met Euro’s op het platform.

Focus op gebruiksgemak en “social trading”

Blockport kenmerkt zich door een sterke focus op gebruiksgemak. Ze willen het kopen en handelen van cryptomunten zo eenvoudig mogelijk maken, niet alleen voor ervaren gebruikers, juist ook voor beginnende traders.

Of je nu al jaren Bitcoin verhandelt, of voor het eerst in je leven een klein aantal munten wilt kopen, bij Blockport ben je aan het juiste adres.

Een tweede punt waarmee Blockport zich onderscheidt van andere spelers is hun social trading functionaliteit. Deze functie belooft veel voor de komende jaren en is voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van de ICO. Gebruikers hebben hier hoge verwachtingen van.

Kort gezegd houdt social trading in dat je andere cryptohandelaren kunt volgen. Zo kun je bijvoorbeeld hun acties zien, welke munten ze verhandelen en op welke momenten ze dit doen. Het beste aspect hieraan is dat je de acties van gebruikers kunt kopiëren.

Dit is uiteraard een zeer interessante toevoeging die een nieuwe dimensie geeft aan de cryptowereld. Zo kunnen ervaren traders hun kennis delen en kunnen nieuwe handelaren hiervan profiteren door dezelfde handelingen uit te voeren, geheel automatisch.

Mocht je iemand willen volgen, dan wordt dit persoon uitbetaald in de eigen token van Blockport (BPT). Zo is wordt het dus ook voor ervaren gebruikers aantrekkelijk gemaakt om volgverzoeken te accepteren en daadwerkelijk waarde te leveren aan de community.

De volgfunctie is nog niet beschikbaar, maar wordt binnen uiterlijk zes maanden verwacht. Zie de gehele roadmap van Blockport hier.

 Categorie: Uncategorized